Terug

Volg Shownieuws

Zangeres Shary-An: 'Mezelf zijn is een struggle'

Zangeres Shary-An: 'Mezelf zijn is een struggle'

Nieuws

5 mrt 2021, 08:30

Shary-An gooit het over een andere boeg. De zangeres staat bekend om haar Engelstalige repertoire, maar het was tijd voor iets nieuws. "Super spannend!"

De oud The Voice Of Holland-deelneemster brengt namelijk voor het eerst een single in het Nederlands uit. Shary-An vertelt aan Shownieuws dat het verloofde Nena was die haar overtuigde. "Ze spoort het al jaren aan in het Nederlands te gaan en iets moois te schrijven."

Het nieuwe liedje dat 'Ik Ben Hier' heet, gaat over Shary-An's onzekerheden. "Ik wilde we met deze single kwetsbaar opstellen. Ik heb ook gewoon mijn onzekerheden, want ik wil heel graag mijzelf zijn, maar soms is dat echt wel een struggle." Het volledige fragment is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Baby!

Het is een spannende tijd voor Shary-An. Haar partner Nena is namelijk zwanger. "De liefde wordt bekroond met ons allergrootste wens", aldus de mommies to be.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.