Terug

Volg Shownieuws

Zegt Robert ten Brink zijn tv-carrière vaarwel?

Zegt Robert ten Brink zijn tv-carrière vaarwel?

Nieuws

13 okt 2022, 17:51

De All You Need Is Love-legende, Robert ten Brink, heeft aan Weekend laten weten dat hij zijn tv-carrière misschien binnenkort wel vaarwel zegt...

Hoe Roberts toekomst eruit zal zien, weet hij nog niet. "Ik kijk wel wat er op mijn pad komt. Daar ben ik altijd heel makkelijk in eigenlijk. Ook sluit doctor love niet uit om helemaal te stoppen in de tv-wereld. "Ik heb geen idee waar ik over vijf jaar sta, dat heb ik ook nooit gehad."

Een leven zonder tv

Robert vindt het leuk om programma's te maken en mee te denken met het creatieve proces voorafgaand daaraan. Toch zou een leven buiten de spotlights ook aantrekkelijk zijn: "Wat ik dan zie? Dan lig ik heerlijk rustig op de bank, of op het strand van Vlieland. En dan ga ik boeken lezen. Ik zou daar echt geen enkele moeite mee hebben."

Successen en flops

De presentator heeft veel succesvolle programma's op zijn naam staan, denk bijvoorbeeld aan Weekend Miljonairs, Holland's Got Talent en natuurlijk All You Need Is Love. Toch kent Robert ook tv-flops, zo leverde Opvoeden Doe Je Zo zeer teleurstellende kijkcijfers op.

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 12 oktober.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.