Terug

Volg Shownieuws

Zetten Jutta en Jake samen grote nieuwe liefdesstap?

Nieuws

20 nov 2023, 14:51

Jake Paul, het liefje van schaatser Jutta Leerdam, zet zondag een mysterieuze video op zijn Instagram Stories.

In de video bovenaan de pagina zie je dat Jake de volgende mysterieuze tekst in het zand schrijft: "26 dagen"

Trouwen

Het is niet helemaal duidelijk wat er over 26 dagen te wachten staat voor Jake. Het zou kunnen gaan om een gevecht, maar wellicht hint het op meer! Ondanks dat Jake en Jutta nog maar een halfjaar een relatie hebben, maakt het stel er namelijk geen geheim van dat ze smoorverliefd zijn op elkaar. Jake was laatst in Nederland om zijn liefje te supporten. Wij spraken Jake op de schaatsbaan in Heerenveen, waar hij een bijzondere onthulling deed. Wanneer onze verslaggever Jake vraagt naar zijn toekomstplannen met Jutta, antwoordt hij: "Om te gaan trouwen" Wanneer de twee zullen gaan trouwen? Dat wist Jake toen nog niet. Misschien is zijn Instagram Story wel een stille hint.

Jake wil trouwen met Jutta
0:18
Jake wil trouwen met Jutta

Baby

Andere volgers speculeerde eerder al dat er een baby in aantocht zou zijn. Onder eerdere berichten van Jake en Jutta werd er namelijk het volgende gereageerd: "Wanneer komt er een baby?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.