Terug

Volg Shownieuws

Zetten Leontine en John nu al samen grote stap?

Nieuws

6 okt 2022, 23:07

Zijn er al samenwoonplannen voor Leontine Ruiters en haar nieuwe vlam John Huiberts? De multimiljonair lijkt in ieder geval een goede stap die richting op te zetten…

Het lijkt erop dat John er geen gras over laat groeien. Hij heeft zijn stadsvilla in Nijmegen in de verkoop gezet. Hierin woonde hij samen met zijn ex-vrouw, meldt de site Bekende Buren.

John trekt niet meteen in bij Leontine in haar huurwoning in Huizen. Hij heeft namelijk ook nog een villa in Waalwijk waar hij nu woont. Dit is zo ruim dat Leontine daar uiteindelijk makkelijk bij zou passen!

Miljonair

De nieuwe liefde van Leontine is de 51-jarige John Huiberts uit Waalwijk. Hij maakte dit jaar zijn debuut in de Quote 500. Hij staat op plek 383 met een geschat vermogen op 140 miljoen. In 2018 won hij zelfs de entrepreneurprijs van het jaar. Alles over Leontine en haar nieuwe liefde zie je in de video's hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.