Terug

Volg Shownieuws

Zó gaat het nu met Martijn Krabbé

Nieuws

4 sep 2024, 13:45

Martijn Krabbé heeft op Instagram weer van zich laten horen. Hij deelde woensdagochtend een selfie met zijn vrouw in de natuur. Inmiddels heeft hij nu ook een update gegeven over hoe het met hem gaat...

Woensdagmiddag schrijft Martijn zelf: "Ik lijk het goed vol te houden! Uiteraard met wisselend succes, maar over het algemeen heb ik het gevoel dat er een soort status quo is ontstaan. Ik zal maar zeggen: gezondheid 2 - ziekte 1. Ook realiseer ik me terdege dat het zo weer anders kan zijn dus ik kus de grond waarop ik loop. Ik ben enorm aan het genieten van de rust. Het leven in het moment.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post

Wel moet ik even iets kwijt. Het is pertinent niet zo dat "ik weer aan het werk..." zou zijn. Voor die verantwoordelijkheid is het echt nog te vroeg. Wel ben ik even op bezoek geweest bij Kopen Zonder Kijken en dat was heel fijn! En ik doe weer wat voice-overs. Wat ik verder over mijn werk kan zeggen is dat ik hoop een korte serie te maken in het hulp-tv genre. Maar dat is voorlopig een stip aan de horizon in het voorjaar.

Tot slot een goed bedoelde raad: geniet van het leven. Het zal je verbazen hoe snel het voorbij kan zijn. Life is what happens to you while you are making other plans… Liefs Martijn."

Bob Sikkes

Vorige maand gaf Kopen Zonder Kijken-collega Bob Sikkes al een positieve update over Martijn Krabbé:

KZK-Bob Sikkes geeft update over Martijn Krabbé
1:15
KZK-Bob Sikkes geeft update over Martijn Krabbé

Alex van Keulen

Eerder gaf makelaar Alex van Keulen, ook bekend van Kopen Zonder Kijken, ook al een update over Martijn.

Tekst gaat verder onder de video

Martijn Krabbé is weer bij Kopen Zonder Kijken-opnames geweest
0:32
Martijn Krabbé is weer bij Kopen Zonder Kijken-opnames geweest

Zoon

Begin juli liet Martijns zoon zich uit over zijn vader (zie video hieronder). "Naar omstandigheden gaat het goed", vertelde Bickel. "Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook. Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post."

"We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel. Naar omstandigheden gaat het goed. Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en er op reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen", aldus Bickel tot slot.

Bickel Krabbé vertelt hoe het nu met vader Martijn gaat
0:41
Bickel Krabbé vertelt hoe het nu met vader Martijn gaat

(headerfoto: Instagram Martijn Krabbé)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.