Terug

Volg Shownieuws

Zieke Ruud de Wild dankbaar voor alle steun

Zieke Ruud de Wild dankbaar voor alle steun

Nieuws

23 mrt 2021, 10:05

Ruud de Wild is bedolven onder de steunbetuigingen nadat hij maandag bekendmaakte dat hij darmkanker heeft. En al die lieve berichten doen hem goed, laat de radio-dj weten.

Ook schrijft hij dat zijn vriendin Olcay Gulsen alles voor hem is en heel goed voor hem zorgt. Olcay heeft ook gereageerd en laat weten aan haar volgers: "Bedankt voor al jullie lieve berichten over Ruud", zegt ze. "Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun & liefde. Ik ga goed voor hem zorgen en hou jullie op de hoogte."

De 51-jarige NPO Radio 2-dj maakte maandag bekend (zie video hierboven) dat hij de diagnose een paar maanden geleden heeft gekregen. Ruud is er naar eigen zeggen vroeg bij en heeft al een eerste ingreep gehad. "Helaas is niet alles weg. Ik moet nog een keer geopereerd worden en na die operatie moet ik een tijdje revalideren", zei hij in zijn radioprogramma De Wild in de Middag.

De dj verwacht er de komende drie maanden uit te zijn en wordt in de tussentijd vervangen door Eddy Keur. "Ik ben gezegend met de allerbeste artsen en ze zijn er eigenlijk supersnel bij maar ja, kanker blijft kanker en het blijft iets engs", vertelde hij. "Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van mij af."

(foto: Instagram Ruud de Wild)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.