Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Afrojack en Elettra Lamborghini getrouwd

ZIEN: Afrojack en Elettra Lamborghini getrouwd

Nieuws

28 sep 2020, 09:06

DJ Afrojack en de steenrijke erfgename Elettra Lamborghini zijn in het huwelijksbootje gestapt. De dj deelt beelden van de prachtige dag op zijn social media…

“26.09.2020”, schrijft Afrojack bij de foto met zijn bruid. De felicitaties stromen binnen. Onder andere zijn muzikale collega’s Nicky Romero, Prince Royce en Zara Larsson laten weten erg blij te zijn voor het mooie stel.

Nick Leonardus van de Wall, beter bekend als Afrojack, was al een jaar verloofd met zijn geliefde Elettra Lamborghini. De ceremonie vond plaats nabij het Comomeer.

Op Instagram deelt de aanstaande mevrouw Van de Wall eerder al een foto van het bruidsboeket bestaande uit witte en lila margrietjes. “Het wordt prachtig en ik kan niet wachten,” schreef ze erbij.

Afrojack vroeg zijn vriendin eind vorig jaar ten huwelijk. “Mensen zeggen wel eens: als het de juiste persoon is, voel je dat,” schreef Elettra toen bij de aankondiging op Instagram. “Ik voel het al sinds het begin, dit is voor altijd.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.