Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Bilal Wahib deelt allereerste beelden albumlancering

Nieuws

22 nov 2021, 19:27

Bilal Wahib heeft er een flinke poos op moeten wachten. Maar de lancering van zijn allereerste album is eindelijk daar. Vrijdag vindt de release van zijn nieuwe album 'El Mehdi' plaats.

Op Instagram laat zijn vriendin Sophie Keizer, waar halverwege deze maand nog enige discussie over bestond - want er gingen geruchten dat hun relatie op de klippen liep - trots blijken aan de buitenwereld dat het nieuwe album vrijdag definitief online verschijnt. In de video bovenaan de pagina is alvast een sneak peak te zien van Bilal's nieuwe album.

Seponeren

Bilal reageerde begin deze maand in een persbericht opgelucht dat zijn zaak is geseponeerd door de rechter. "Het was een onzekere tijd en ik ben blij dat het nu eindelijk voorbij is. Ik heb veel geleerd van deze periode en kan met zekerheid zeggen dat ik een heel stuk volwassener ben geworden. Ik kijk met een positieve blik naar de toekomst waarbij ik mij ga focussen op mijn passies: muziek en acteren. Ik hoop met heel mijn hart dat het goed gaat met het jongetje.” Ook de advocaat van Bilal, Nienke Hoogervorst, heeft gereageerd bij Shownieuws. Je ziet haar reactie in de video hieronder.

Advocaat Bilal Wahib over seponeren
0:25
Advocaat Bilal Wahib over seponeren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.