Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Britney Spears schittert in bruidsjurk van Versace

Nieuws

10 juni 2022, 18:22

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover: popprinses Britney Spears stapte in het huwelijksbootje met haar grote liefde Sam Asghari. Wij hebben de beelden!

Vorig jaar vroeg Sam de zangeres ten huwelijk. En wie dacht dat het een mega feest zou worden, heeft het mis. Britney koos voor een wat kleinere bruiloft met ongeveer honderd gasten. Omringt door haar beste Hollywood-vrienden - zoals Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez en Drew Barrymore - schitterde de zangeres in een witte bruidsjurk ontworpen door Donatella Versace.

Na de plechtigheid trok de 'Baby One More Time'-ster haar jurk met sleep uit en hees ze zichzelf in een comfortabele zwarte blazer. Om zo heerlijk te dansen op het feest.

De EXCLUSIEVE beelden van Britney's grote dag zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

De ceremonie was volgens de Amerikaanse media vrij intiem. Zo waren de ouders, zus en zelfs de twee zoons van Britney niet aanwezig. Hoe dat zit hoor je in de video hieronder.

Britney Spears stapt in huwelijksbootje
1:56
Britney Spears stapt in huwelijksbootje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.