Terug

Volg Shownieuws

Carole Baskin reageert op bericht dat ex-man nog leeft 

Nieuws

20 nov 2021, 22:32

Carole Baskin, de dierenactiviste die in 2020 wereldberoemd werd door de hitserie Tiger King, wordt al jarenlang achtervolgd door de geruchten dat zij haar ex-man heeft vermoord. Nu lijkt het erop dat haar man levend is gevonden in Costa Rica.

In het tweede seizoen van Tiger King is er een brief opgedoken van Homeland Security waarin wordt gezegd dat haar man gevonden is. Voor Baskin betekent dat haar naar naam gezuiverd is.

Aan Shownieuws vertelt ze het volgende: "Ik ben nog steeds in shock door deze openbaring en ik heb gevraagd om een kopie van het document. Als dit document er al jaren was, waarom heeft niemand mij hier over verteld? Ik ben nog steeds in shock door het idee dat hij misschien nog leeft en ik hoop dat hij dat is. Als hij wanhopig van me weg wilde en een nieuw leven wilde beginnen, dan is dat alleen maar goed voor hem." Ze vertelt het verhaal in de video bovenaan de pagina.

Netflix

Baskin blijft boos op Netflix dat zij haar niet hebben verteld over de brief. "De producenten hadden duidelijk deze brief al en tegelijkertijd blijven ze het idee vasthouden dat ik mijn man zou hebben vermoord." De activiste neemt dan ook vervolgstappen. "Ik heb een verzoek voor vrijheid van informatie ingediend om daadwerkelijk een kopie van het document te krijgen met de data van wanneer deze is geschreven. Of ze het mij zullen geven weet ik niet, maar ik ga het proberen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.