Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dave Roelvink geeft complete make-over aan dakloze man

ZIEN: Dave Roelvink geeft complete make-over aan dakloze man

Nieuws

21 okt 2020, 20:24

Realityster Dave Roelvink oogst op social media veel lof nadat hij een dakloze man in Amsterdam heeft geholpen. Hij kreeg van Dave een ware make-over, zowel bij de kapper als in een kledingwinkel.

"Homeless make-over ❤️👌🏼", schrijft hij bij onderstaande beelden. Veel bekende Nederlanders reageren positief op Dave's actie. "TOP ❤️", schrijft Danny de Munk. Lil' Kleine en Famke Louise laten allebei een hartje achter.

Ook andere mensen laten een reactie achter: "Wat ben jij lief, ❤️ god ziet dit ook. You gonna get blessed", "Wooowwwww het gevoel dat jij deze man geeft is echt onbeschrijfelijk!! 🔥♥️ We hebben 100.000 daklozen in NL waarvan 10.000 onder de 18" en "We kunnen met ze allen wel een eurootje missen voor deze meneer toch, Dave, fix jij het tikkielinkje?"

Het is overigens niet de eerste keer dat Dave een dakloze man heeft geholpen. In 2018 hielp hij een andere man met een complete make-over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.