Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dave Roelvink in training bij Wim Hof

Nieuws

29 dec 2021, 20:00

Dave Roelvink is woensdag onder de hoede genomen door Wim Hof. The Iceman laat het er niet bij zitten en haalt Dave gelijk naar grote hoogte.

Samen met Alistair Overeem zijn ze op bezoek bij Wim Hof. Ze zijn hier een dag aan het trainen en springen ook van de waterval van The Iceman. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Big Balance

Dave heeft valsgespeeld in het nieuwe programma The Big Balance. Dit geeft de dj toe in de video onderaan deze pagina. De zoon van Dries en de andere sterren moeten zich voorbereiden op het koorddansen waar het programma omdraait. Je moet dan natuurlijk ook leren om op grote hoogte over een koord te lopen. Dave werd geblinddoekt en kreeg een tuigje om.

Door zijn VR-bril leek het vervolgens alsof hij op gigantische hoogte stond en daar werd hem opgedragen om 'naar beneden' te springen. In eerste instantie is Dave er dan ook klaar mee: "Je steekt die punten maar in je reet. Je kan mij wat met je punten!"

Even later durft hij ineens toch. Dave legt even later uit waarom. "Ik heb gespiekt, ja. Ik heb valsgespeeld. Ik heb het ook eerlijk toegegeven. Ik kon het niet."

Dave Roelvink speelde vals
4:25
Dave Roelvink speelde vals

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.