Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: De Bevers in openhartig gesprek op Curaçao

Nieuws

1 juli 2024, 21:44

John en Kees de Bever zijn onlangs naar Curaçao gevlogen voor de Bever-fanreis. Op Curaçao heeft het stel een openhartig gesprek gehad met Shownieuws-verslaggever Thom Goderie (zie video).

Eerst was alleen John bekend in Nederland, maar na het grote succes van soapserie De Bevers heeft ook Kees de harten van de kijkers veroverd. "Ik vind het leuk dat hij zo populair is", vertelt volkszanger John. "Dat is goed voor zijn zelfvertrouwen. Kees was toch altijd wel een beetje onzeker." Kees vertelt dat hij gelukkiger is geworden van De Bevers en alles wat de soap meebracht. Hij vindt het fijn dat hij er nu zelf ook mag zijn en dat mensen hem leuk vinden.

Liefde

Het stel heeft ontzettend veel liefde voor elkaar. Kees vertelt dat hij zich niet voor kan stellen om ooit zonder zijn John te moeten leven. "Wij zijn vierentwintig uur per dag bij elkaar. Al vijftien jaar lang, werk en privé", aldus de volkszanger. "Kees is eigenlijk mijn broertje, mijn liefde, mijn beste vriend, ja alles eigenlijk. Kees heeft ook altijd in mij gelooft." Ze vertellen over hun unieke chemie en hoe ze elkaar door en door kennen.

Zusje van Kees

Ook vraagt onze verslaggever naar het zusje van Kees; Christina. John zong namelijk op de openingsavond van de reis een mooi nummer en het zusje van Kees was daarbij. "Ik had geen contact met mijn zusje. Toen werd oma ziek en door de zorg voor oma kwamen we elkaar steeds meer tegen", vertelt Kees openhartig. De realityster legt uit dat hij merkte dat zijn oma wilde dat het weer goed kwam tussen hem en Christina. Er is nooit ruzie geweest tussen de twee maar ook nooit een band. Dit komt omdat Kees bij zijn opa en oma opgegroeid is en Christina bij hun ouders.

Oma Miep

Thom vraagt wat de oma van Kees voor hem betekende. "Dat was mijn alles. Meer dan dat was er niet, een soort oerliefde." De realityster vertelt geëmotioneerd dat hij het heel moeilijk vindt dat die liefde weg is. John zingt op de reis een prachtig nummer voor oma Miep.

Dankbaar

John sluit het interview af met een paar mooie woorden. Hij vertelt hoe hij van zijn twee hobby's voetballen en zingen, zijn beroep heeft kunnen maken. Ook noemt hij de dingen op waar hij dankbaar voor is: zijn gouden schoen die hij gekregen heeft met voetballen, zijn dubbel platinaplaat met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht, zijn soap én zijn geweldige vriend. "Wat moet ik nog meer hebben?", vraagt hij. "Geniet van elke dag, geen haat en geen gezeik. Gewoon lief zijn voor elkaar, dat moeten we in Nederland eigenlijk nog wel meer doen voor elkaar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.