Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: De koppels van nieuwe Temptation Island

Nieuws

14 apr 2022, 10:57

De nieuwe koppels van Temptation Island: Love or Leave zijn bekend. En ze beloven weer voor een hoop spektakel te gaan zorgen...

Het gaat om 34-jarige Whitney en zijn 7 jaar jongere vriendin Iris, de 28-jarige Ivo en de 27-jarige Maris, Linde (24) en Jan Sietze (26) en Annebel (25) en René (27).

In de video bovenaan de pagina zijn de stellen te zien.

TWIST

Er is een kleine verandering in het format doorgevoerd. In Nederland hebben de koppels namelijk al gekozen welke single mannen en vrouwen er mee zullen gaan. Ook zullen de koppels los van elkaar vertrekken op reis.

Startdatum

Het nieuwe seizoen van het populaire programma Temptation Island: Love or Leave is vanaf volgende maand te zien op Videoland. De reeks start op 28 april met een dubbele aflevering.

In het programma moeten koppels erachter zien te komen of ze met de juiste persoon zijn. Dat doen ze door apart van elkaar op date te gaan met vrijgezellen. Aan het eind van de serie besluiten de stellen of ze samen, alleen of met iemand anders naar huis gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.