Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: De reden dat Roxeanne Hazes afwezig is bij de repetities van Holland Zingt Hazes

Nieuws

2 nov 2021, 08:52

Roxeanne Hazes was maandag niet bij de repetities van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. De producent vertelt aan Shownieuws dat maandag alleen de mannen zouden repeteren.

Een paar uur later, als de pers weg is, duiken er toch beelden op van Roxeanne die samen met Rolf Sanchez aan het repeteren is voor het concert. De Shownieuws-deskundigen geven duidelijk over haar afwezigheid. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

André Hazes

Het gaat steeds beter met André Hazes. De volkszanger krabbelt stukje bij beetje op volgens zijn zingende collega's van Holland Zingt Hazes. André kan er niet door zijn burn-out nog niet bij zijn en dat vindt de rest erg begrijpelijk, maar jammer. "Ik heb hem niet gesproken", zegt Rolf Sanchez tegen Shownieuws.

André Hazes is sinds kort weer terug in Nederland. De zanger werd met zijn moeder Rachel gespot op Schiphol. Hij landde samen met haar op de Amsterdamse luchthaven na een vlucht vanuit het Spaanse Alicante, bevestigde Rachel aan Albert die haar voor de uitzending had gesproken. Met zijn terugkeer op Nederlandse bodem is er een einde gekomen aan wekenlange onzekerheid over de verblijfplaats van André. Meer hierover zie je in onderstaande video.

André Hazes terug in Nederland
1:58
André Hazes terug in Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.