Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Deze beelden van Ronald Koeman gaan viraal

Nieuws

16 juni 2024, 18:39

Bondscoach Ronald Koeman, die zeker wel gelooft in een EK-titel voor Oranje (zie video), gaat momenteel viraal met opvallende beelden tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Polen. Veel kijkers maken een vergelijking met de voormalig bondscoach van Duitsland, Joachim Löw, zo heeft Vandaag Inside ontdekt.

Op X stromen de reacties binnen op deze hilarische vergelijking en gaan deze beelden snel rond:

Ronald Koeman was niet helemaal tevreden na de benauwde zege van het Nederlands elftal op Polen (2-1) in het eerste duel op het EK in Duitsland. "We hebben het eerste uur heel goed gespeeld, maar we moeten dan wel met 3-1 of 4-1 voorstaan", mopperde hij tijdens een persconferentie. "Dan moet de wedstrijd echt gespeeld zijn."

"Het rendement moet omhoog", blikte hij vooruit op de volgende groepsduels met Frankrijk en Oostenrijk op de Europese eindronde. "Het is heel goed dat we zoveel kansen creëren. In onze laatste twee oefenduels deden we dat ook. Alleen maakten we er toen acht. Dus wat dat betreft kunnen we wel afronden."

Hij was vooral opgelucht toen Wout Weghorst twee minuten nadat hij in het veld was gekomen het winnende doelpunt maakte. "Dat is een kwaliteit van hem. Hij voegt iets toe aan ons spel. Memphis Depay komt naar de bal toe en Weghorst vult zijn positie anders in. Wout was heel teleurgesteld toen ik hem vertelde dat hij niet zou beginnen tegen Polen. Maar hij is niet in die teleurstelling blijven hangen. Natuurlijk kan hij ook beginnen."

Tekst gaat verder onder de video.

Wat gaat Oranje op het EK doen?
1:11
Wat gaat Oranje op het EK doen?

Memphis Depay had tijdens de wedstrijd zijn opvallende hoofdband weer om. "Ik vond het niet zo prettig dat ik verrast werd. Ik word nooit zo graag verrast op het laatste moment. Daar hebben Memphis en ik over gesproken", zei Ronald Koeman eerder over de ontstane commotie over de hoofdband. "Hij heeft ermee getraind vandaag. Wat mij betreft hoeven wij ons er niet meer druk om te maken."

De witte zweetband is in Nederland aardig populair aan het worden. Een rondgang langs winkels leerde afgelopen week dat de band veel meer is verkocht dan normaal.

Koeman over haarband Memphis: ‘Hoeven we ons niet meer druk om te maken’
0:31
Koeman over haarband Memphis: ‘Hoeven we ons niet meer druk om te maken’

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.