Terug

Volg Shownieuws

Deze sterren doen mee aan nieuwe De Alleskunner VIPS!

Nieuws

11 aug 2022, 14:42

Na twee succesvolle seizoenen keert De Alleskunner VIPS terug met meer bekende Nederlanders dan ooit! Maar liefst 68 sterren strijden tegen elkaar in originele, hilarische en nagelbijtend spannende spellen. Dit zijn ze!

Tisjeboy Jay, Josje Huisman, ‘First Dates duo’ Victor Abeln en Denice Dest, Baas B, Brace, ‘Ex On The Beach twins’ Sharon en Esmee Ipema, Luca Borsato, Niels Gomperts, ‘Big Brother icoon’ Sabine Wendel, Tony Star en vele anderen komen in actie tijdens opdrachten als blind limbo dansen, dakgoot bowlen en de bejaarde ballen blikjesrace.

De bekende gezichten doen er alles aan zich door de bedrieglijk simpele spellen heen te slaan en zo te bewijzen zoveel meer te zijn dan alleen actrice, sportman, realityster, volkszanger of presentatrice. Wie wordt 67 opdrachten lang niet laatste en volgt Maxim Froger en Jessica Mendels op als dé grote winnaar van De Alleskunner VIPS?

In De Alleskunner VIPS seizoen 3 speelt een recordaantal van 68 bekende sterren de meest spraakmakende en hilarische spellen uit de afgelopen drie seizoenen van De Alleskunner. Van een 2,5 meter hoge rietjestoren bouwen tot bierpul schuiven en het bevreesde schoolexamen. De opdrachten blijven verrassend eenvoudig, maar onder tijdsdruk uitdagender dan gedacht.

Gelukkig kent elk spel vele winnaars, want alleen de allerslechtste speler moet het programma vroegtijdig verlaten. Ook dit seizoen worden opnieuw alle mogelijke vaardigheden als behendigheid, kennis en inschattingsvermogen van de VIPS flink op de proef gesteld.

Seizoen 3 is vanaf zaterdag 3 september te zien om 21.30uur op SBS6 en KIJK.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.