Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dit is de grote liefde van EOTB-Sem!

ZIEN: Dit is de grote liefde van EOTB-Sem!

Nieuws

7 juni 2021, 22:52

Sem uit Ex On The Beach: Double Dutch heeft toch de liefde gevonden. Haar liefde voor Dusty werd niet beantwoord, maar deze man wist haar hart toch te veroveren...

In de veelbesproken reünie van het programma vertelde Sem al dat ze al snel na de opnames verliefd werd. Op wie bleef nog de vraag, maar inmiddels deelt ze het antwoord. Haar hart is veroverd door Jason!

LoveReality.nl heeft de foto van de twee. "Dusty is verleden tijd: dit is Jason, de nieuwe vriend van Sem!" schrijven ze erbij.

Ze krijgt veel lovende woorden in de reacties op het bericht. "Ik vond Sem echt de leukste van dit seizoen", schrijft iemand. Een ander feliciteert het koppel: "Dat verdient ze, wat een topmeid!" Er wordt inmiddels druk gezocht naar kandidaten voor een achtste seizoen van het programma. Als jij ook met je exen op vakantie wil, kan je dat wellicht via deze manier regelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.