Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dít zijn de huidige WK-Spelersvrouwen

Nieuws

3 dec 2022, 15:29

Het huidige Nederlands elftal wordt in Qatar natuurlijk goed opgevangen door hun partners. Sommigen WAG's (Women And Girlfriends) zijn zelf ook al behoorlijk bekend of aan het worden, bekijk een aantal voetbalvrouwen hieronder...

De vrouwen volgen onder de videosectie. Hilarische beelden van bondscoach Louis van Gaal en zijn vrouw Truus, bekijk je in de video hierboven

Matthijs de Ligt & AnneKee Molenaar

BSR

BSR

De vriendin van Matthijs de Ligt is AnneKee Molenaar. Ze is werkzaam als model en de dochter van voormalig Nederlands profvoetballer Keje Molenaar.

Virgil van Dijk & Rike Nooitgedagt

BSR

BSR

Verdediger Virgil van Dijk is getrouwd met Rike Nooitgedagt. Het stel is al jaren samen en heeft twee kinderen genaamd Nila en Jadi. Rike werkte voorheen als sales manager, maar reist nu mee met haar man om hem te ondersteunen in zijn voetbalcarrière. Er is niet veel over Rike te vinden op social media. Dit komt mogelijk doordat de verstandhouding van het stel met de Britse tabloids niet al te best is. De Britse krant The Sun publiceerde namelijk een artikel over Virgils vermeende ontrouw...

Stefan de Vrij & Doina Turcanu

BSR

BSR

Verdediger Stefan de Vrij is samen met het Moldavische model Doina Turcanu. Tijdens dit WK maakte de brunette bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Doina en Stefan leerden elkaar kennen in Italië, waar tijdens de eerste ontmoeting direct de vonk oversloeg.

Frenkie de Jong & Mikky Kiemeney

BSR

BSR

Middenvelder Frenkie de Jong is samen met verloofde Mikky Kiemeney. De blondine is onderneemster en heeft een eigen kledinglijn.

Andries Noppert & Sarena

BSR

BSR

Keeper Andries Noppert is samen met Sarena Noppert, met wie hij trouwde in 2019. Afgelopen maart werd het stel ouder van een zoon genaamd Daan.

Denzel Dumfries & Jaimy Kenswiel

insta

insta

Verdediger Denzel Dumfries is samen met Jaimy Kenswel, samen hebben ze een zoontje genaamd Jesiah.

Daley Blind & Candy-Rae Fleur

BSR

BSR

Verdediger Daley Blind is samen met Candy-Rae. Het stel heeft zoontje Lowen Dace en dochter Lemae Lourdes Fiore. De brunette is model en danseres.

Nathan Aké & Kaylee Ramman

insta

insta

Verdedigende middenvelder Nathan Aké en zijn verloofde Kaylee zijn al jarenlang samen (sinds 2011). Afgelopen maand is het stel ouder geworden van een dochtertje.

Luuk de Jong & Lizanne van Zutven

Insta

Insta

Luuk de Jong (32) is sinds 2016 samen met Lizanne van Zutven. Samen heeft het stel twee zoontjes: Cody en Fin. Lizanne heeft haar privéleven afgeschermd op social media.

Cody Gakpo & Noa van der Bij

Cody Gakpo (23) is samen met Noa. De blondine is hostess bij SOLEP en volgt een HBO-studie Management. Daarnaast werkt ze als Junior Booker bij Cachet Models.

(Foto's: BSR en Instagram)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.