Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Dochter Kraantje Pappie steelt de show

Nieuws

28 aug 2022, 15:14

Het dochtertje van Alex van der Zouwen is alles behalve mensenschuw. Terwijl Alex, beter bekend als Kraantje Pappie optreedt voor een menigte, danst kleine Maeve ook even mee op haar favoriete nummer. Zie bovenstaande video.

"Baby shark, doo doo doo doo doo doo, Baby shark, doo doo doo doo doo doo, Baby shark, doo doo doo doo doo doo, Baby shark", zingt de hiphopartiest, die normaliter totaal andere muziek zingt. Fans vinden het geweldig en smelten helemaal weg bij het zien van Maeve. Op het moment dat ze 'hoi' zegt tegen het publiek, houdt het publiek het helemaal niet meer...

In oktober 2020 zijn Alex en zijn vriendin Sarah ouders geworden van Maeve.

Nieuwe look

De rapper heeft zijn haar al jaren strak naar achter in een 'man bun', maar onlangs hij heeft de schaar erin laten zetten...

De nieuwe, of eigenlijk oude, look leverde veel reacties op van collega-BN'ers. "Afgeschoren kippenkontje..." schreef Jay Jay Boske bijvoorbeeld. Zijn muzikale vriend, Rolf Sanchez, vindt het ook een goede look. "Likeeee it broooo", reageerde hij.

In onderstaande video zie je hoe de rapper zichzelf laat filmen bij de kapper die zijn lange lokken afknipt.

Kraantje Pappie knipt zijn haar eraf
0:14
Kraantje Pappie knipt zijn haar eraf

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.