Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Eerste beelden nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Nieuws

15 feb 2022, 22:56

Nog heel eventjes wachten en we kunnen weer wekelijks smullen van de opbloeiende liefde op de boerderij. De eerste beelden van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw beloven in ieder geval veel goeds...

Yvon Jaspers keert terug met spiksplinternieuwe afleveringen van het razend populaire programma. Ze gaat in de eerste beelden met de bekende brieven op bezoek bij de nieuwe boeren.

Je ziet ze in de video bovenaan de pagina.

27 februari

Het nieuwe seizoen van NPO-hit Boer zoekt Vrouw gaat op 27 februari van start. De twaalfde reeks stond aanvankelijk gepland voor januari, maar de omroep heeft besloten te wachten tot na de Olympische Winterspelen in China.

De serie is op 15 mei ten einde. In Boer zoekt Vrouw koppelt Yvon Jaspers boeren aan nieuwe partners. Dit seizoen kent de oudste deelnemer in de geschiedenis van het programma. Het gaat om de 69-jarige paardenhouder Hans uit Noord-Brabant.

De aftrap van het programma vond in augustus plaats; toen werden de nieuwe kandidaten aan de kijkers voorgesteld. Het was ruim anderhalf jaar geleden dat Boer zoekt Vrouw te zien was. Door de coronapandemie konden er een tijdlang geen nieuwe items worden gedraaid. Voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw hadden 466 boeren zich aangemeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.