Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Eerste beelden nieuwe Net5-realityserie Goud Zuid

Nieuws

3 apr 2023, 13:54

Vanaf woensdag 5 april is de gloednieuwe serie realityserie Goud Zuid te zien op Net5. In Goud Zuid krijg je een exclusief kijkje in het leven van zes zelfstandige vriendinnen die wonen in het luxueuze Amsterdam Oud-Zuid. In de video bovenaan deze pagina zie je de eerste beelden...

Goud Zuid is een 5-delige Net5-serie die gaat over de belevenissen van zes vriendinnen in stadsdeel Oud-Zuid in Amsterdam. De serie geeft een luchtige en humoristische kijk op het leven van zes zelfstandige Amsterdamse vrouwen met een carrière en goede vriendinnen als basis voor hun geluk. Geen onderwerp blijft onbesproken; de zoektocht naar de ideale man, het single moederschap, onzekerheden over het uiterlijk en de zakelijke dilemma’s. Shoppen en uiterlijke performance zijn de favoriete bezigheden van deze vrouwen en er wordt dan ook veel aandacht besteed aan fashion en outfits. Daarnaast wordt ieder moment aangegrepen om het leven met elkaar te vieren. Van puppyshower tot housewarming: er is altijd een reden voor een glaasje bubbels.

Bekijk de eerste glamoureuze beelden van Goud Zuid in de video bovenaan deze pagina! Goud Zuid is vanaf woensdag 5 april te zien om 22.30 op Net5.

Ontmoet de dames die te zien zijn in Goud Zuid:

Nancy Suurhoff

Nancy is de ‘Pomeranian Queen’ van Amsterdam Zuid. Ze heeft haar eigen ‘Pomeranian Beauty salon’ en haar eigen ‘Pomeranian family’. Zie je Nancy, dan zie je een Pomeranian, beeldig verpakt in een designer shopper. Het leven van Nancy speelt zich af in en om Oud-Zuid. Buiten de ring wordt ze zenuwachtig en voelt ze zich ongemakkelijk en wil ze zo snel mogelijk weer terug naar haar veilige biotoop. Nancy is al heel lang single en houdt niet van daten. Toch heeft ze sinds kort een man ontmoet die haar hart sneller laat kloppen. Durft ze het aan om zich te binden? Nancy heeft veel humor en relativeert graag. En weet zij vaak met haar scherpe opmerkingen de vinger op de zwakke plek te leggen.

Lilian Dziedzic

De Poolse Lilian is de ‘Dating Queen’ van Oud-Zuid. Ze is een sexy verschijning en geniet van het flirten. De vriendinnen maken graag gebruik van de mannelijke aandacht die Lilian krijgt en daarom is zij een graag geziene gast op feestjes. Lilian besteed veel aandacht aan haar uiterlijk. Een jurkje is nooit te strak, een decolleté nooit te diep en de hakken nooit te hoog. Lilian heeft met haar ex een tandartspraktijk en voorziet iedereen van een stralende glimlach. Van deze expertise maken de vriendinnen dan ook graag gebruik. Lilian is een single moeder, maar ook over haar ‘Goud Zuid’ vriendinnen waakt zij als een moederkloek. Lilian is goudeerlijk en gevoelig. Ze stelt vragen, ook de ongemakkelijke, en weet altijd inhoud te geven aan een gesprek. En ooit hoopt ook zij dat het niet alleen bij flirten blijft, maar dat ze zich kan verbinden met de liefde van haar leven.

Dionne Schulf

Dionne is een succesvolle zakenvrouw met haar eigen PR/marketing bedrijf. Of het nu gaat om een high end event waar tout bekend Nederland aanwezig is of het is een intieme verjaardagspartij voor een vriendin, niets wordt aan het toeval overgelaten. Perfectie in het kwadraat. Achter de ogenschijnlijke harde buitenkant schuilt een lieve vrouw, die altijd voor haar vriendinnen klaar staat en waarvoor geen berg te hoog is. Samen met haar man Edwin – een echte Rotterdammer - woont Dionne nu deels in hun splinternieuwe villa met bioscoop en spa, waar de Goud Zuid dames graag geziene gasten zijn. Toch zou Dionne graag wat meer loslaten en echt gaan genieten. Lukt het haar de controle uit handen te geven?

Jamie Faber

Jamie is oprichter en eigenaar van het schoenenmerk So Jamie. Ze is druk bezig met haar nieuwe collectie en gaat op inspiratiereis naar Parijs. Als alleenstaande moeder heeft Jamie het niet altijd even makkelijk gehad. Jamie zat in een toxische relatie en heeft een tijdje in een Blijf van mijn lijf huis gezeten. Haar verleden heeft haar gemaakt tot wie ze nu is: een sterke onafhankelijke vrouw. Jamie is superromantisch en wil weer geloven in de ware liefde. Maar na zoveel teleurstellingen is de opgetrokken ‘muur’ hoog. Durft zij zich weer open te stellen vals de ‘ware’ zich aandient? Jamie is enthousiast en is altijd in voor een feestje. Ze neemt geen blad voor haar mond en zeker tweelingzus Gini brengt zij graag in verlegenheid.

Gini Faber

Gini is op het eerste gezicht de nuchtere afstandelijke zakenvrouw, die wil doorbreken in de vastgoedwereld. Ze is een netwerker in hart en nieren en met haar nieuwe huis in ‘the Valley’ omringt ze zich met de juiste contacten. Toch loopt het nog niet allemaal volgens plan. Een groot investeringspand wacht al een jaar op de juiste vergunning en ondertussen kost het iedere maand een ‘Chanel tas’. Gini is een flapuit en brengt met haar scherpe humor haar ‘Goud Zuid’ vriendinnen regelmatig weer terug in de realiteit. Gini heeft op dit moment geen tijd voor de liefde, zij zoekt haar geluk in haar werk en bij haar vriendinnen.

Daniella Merringer

Daan heeft een haat-liefde verhouding met ‘Oud Zuid’. Ze wordt onzeker van alle uiterlijke ‘eisen’ en droomt van huisje-boompje- beestje op het platteland. Daan neemt haar taak als manager in de horeca zeer serieus en is altijd druk met haar werk. Ze vindt het moeilijk om afstand te nemen en te relativeren. Daan voelt de biologische klok tikken en wil graag een kindje. Maar hoe pak je dat aan zonder man? Daan lijkt de outsider van de groep vriendinnen, maar met haar ontwapende eerlijkheid doorbreekt ze de normen en waarden die vastgekleefd zijn in ‘Oud Zuid’.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.