Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Eerste beelden reallifesoap Famke en Denzel

Nieuws

4 dec 2021, 17:38

Famke Louise en vriend Denzel Slager zijn vanaf dinsdag 7 december wekelijks te zien in hun eigen realityserie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ op Videoland. Wij hebben de eerste beelden en spraken de twee.

In de video bovenaan de pagina laten de realitysterren aan Shownieuws onder andere weten. "In iedere aflevering gebeurd gewoon zo veel. Je gaat je in ieder geval niet vervelen".

De realityserie geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde koppel. Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.

Zwangerschap

Het einde van de zwangerschap komt voor Famke Louise steeds dichterbij. Op Instagram laat de artiest haar babybuik zien en laat erbij weten al 36 weken zwanger te zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.