Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Eerste zoen in Big Brother

Nieuws

12 jan 2022, 17:39

Nog geen twee weken na de start van Big Brother is de eerste zoen een feit. Dimitri en Vera hebben de primeur...

Dit schrijft het altijd oplettende LoveReality.nl. 's Nachts, toen iedereen sliep, bleven Dimitri en Vera achter op de bank. Volgens de website waren de twee behoorlijk verlegen en bewust van de camera's, maar wist Vera hem toch over de streep te trekken.

Ze zingt 'Let it go, let it go’ uit de film Frozen en weet hem zo te overtuigen. En zo is de eerste kus in het nieuwe seizoen van Big Brother een gegeven. Je ziet het beeldbewijs, gescreenshot door LoveReality.nl, hieronder.

Vorig seizoen

Jill werd door het Nederlandse en Vlaamse publiek verkozen tot winnaar van het vorige seizoen van Big Brother. De Nederlandse nam het op tegen Liese en Nick in de finale van het programma.

De kandidate streed in de laatste minuten tegen Nick, want Liese viel al eerder af. Jill ging met de geldprijs van ruim 70.000 euro naar huis. Beelden van de finale zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.