Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Eindelijk een eerste kijkje achter de schermen bij nieuwe spelshow Marble Mania

ZIEN: Eindelijk een eerste kijkje achter de schermen bij nieuwe spelshow Marble Mania

Nieuws

3 jan 2021, 23:09

Binnenkort is op SBS6 een nieuwe, spectaculaire familieshow te zien, die helemaal in het teken staat van knikkeren: Marble Mania! Shownieuws krijgt alvast een exclusief kijkje achter de schermen.

Het nostalgische knikkerspel is aan een comeback bezig. In de nieuwe familieshow Marble Mania draait het daarom letterlijk om de knikkers. In elke aflevering strijden drie BN’ers in verschillende behendigheidsspellen en spectaculaire knikkerraces tegen elkaar.

Aan Winston Gerschtanowitz de eer om het programma te presenteren met aan zijn zijde Jack van Gelder als commentator. De drie BN’ers in elke aflevering hebben een band met elkaar. Het zijn vrienden, collega’s of juist concurrenten van elkaar. Eén ding is zeker: ze zijn fanatiek en vastbesloten om elkaar te verslaan. Elke BN’er speelt voor een zelfgekozen goed doel, gesteund door de Vriendenloterij.

In Marble Mania draait het niet alleen om behendigheid en geluk, maar vooral ook om plezier en de fanatieke onderlinge strijd tussen de BN’ers: het is niet zomaar een potje knikkeren!

De bekende knikkeraars spelen allemaal met een eigen kleur knikkers. Ze spelen in elke ronde eerst een behendigheidsspel. Mini-bowlen bijvoorbeeld, of penaltyschieten. Hoe behendiger je bent, hoe meer kans je hebt in de volgende race: de geluksrace. Tijdens die zenuwslopende knikkerrace op steeds een nieuwe, indrukwekkend gebouwde baan wisselen geluk en pech elkaar constant af. De BN’er die het beste presteert op de geluksbanen verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale. Op deze gigantische finalebaan rollen maar liefst 12.000 knikkers!

Marble Mania is vanaf 21 januari te zien op SBS6 en natuurlijk via KIJK.nl. De eerste backstage beelden zijn vanaf nu te zien boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.