Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Erica Meiland krijgt eigen biografie

Nieuws

17 sep 2021, 23:15

In navolging van de biografie van Martien Meiland krijgt Erica Meiland ook een eigen biografie. In HLF8 vertelt de realityster dat ze samen met Jan Dijkgraaf het boek heeft geschreven.

In de talkshow van Johnny de Mol vertelt Erica dat ze niet stond te springen om een eigen biografie. Mede omdat Jan Dijkgraaf ook de biografie van Martien heeft geschreven. In het boek komen heftige gebeurtenissen aan bod zoals de coming-out van Martien, maar dan door de ogen van de oud-kasteelvrouw. "Je hebt er allebei verdriet van, maar zijn kant is heel anders dan die van mij.”

In het boek zitten ook bizarre verhalen. "Ik heb weleens een keukenmes gepakt. Niet dat ik hem dood wilde steken, maar ik wilde hem wel bang maken. Dus ik kwam naar hem toe en zag dat gezicht schrikken. Dat was dan voldoende gelukkig. Maar je treedt buiten jezelf."

Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

De biografie Erica, de motor achter de Meilandjes verschijnt eind oktober in de winkels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.