Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Erica Meiland overladen met steunbetuigingen

Nieuws

18 juli 2022, 13:56

Na het overlijden van moeder Jenny is Erica Meiland overladen met steunbetuigingen. Op Instagram deelt Erica een bericht waarin ze de kaartschrijvers bedankt. Jenny Renkema, de moeder van Erica is 30 juni overleden op 93-jarige leeftijd.

Op Instagram deelt Erica een foto waarop te zien is dat de gehele tafel vol ligt met kaarten. "Lieve mensen, dank jullie wel voor alle liefdevolle kaarten, mails en berichtjes", schrijft Erica bij het bericht.

Martien en Erica lieten eerder via Instagram weten dat zij afscheid moesten nemen van (schoon)moeder Jenny. Martien omschreef Jenny zelfs als zijn 'tweede moeder'. "Ze was 41 jaar in mijn leven." Ook Maxime liet via Instagram weten bedroefd te zijn.

Onlangs spraken de Meilandjes in hun podcast over het verlies van JennyJe ziet het in de video bovenaan de pagina.

In de uitzending van Shownieuws werd er ook uitgebreid aandacht besteed aan het overlijden van Jenny. Zie het in onderstaande video.

Moeder Erica Meiland overleden
3:12
Moeder Erica Meiland overleden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.