Terug

Volg Shownieuws

Famke Louise deelt schattige beelden met baby Nówie

Nieuws

16 jan 2022, 17:55

Famke Louise is vorige week bevallen van haar eerste kindje Nówie Storm Slager. Zondag deelt de zangeres nieuwe beelden met haar zoontje.

In de zoete video bovenaan deze pagina is te zien hoe kersverse moeder Famke de kleine man veel kusjes op zijn handje geeft. Ook kersverse vader Denzel deelt vandaag een schattig kiekje met zijn zoon terwijl ze onder de douche staan. "Mijn wereld," schrijft hij erbij met een hartje.

Bron: Instagram / Denzel Slager

Hoe de kleine Nówie eruit ziet houden de ouders nog even voor zich.

Het stel maakte in augustus bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. "Hé kleine🤍,wij houden nu al ontzettend veel van jou", schreef Famke op Instagram. "Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, Love you. @denzelslager❤️." Met onderstaande video maakte het stel het nieuws bekend:

Famke Louise zwanger
0:55
Famke Louise zwanger

Eigen realityserie

Eerder dit jaar liet streamingdienst Videoland nog weten dat er een realityserie over Famke en haar vriend Denzel komt. Daarin maakte het stel onder andere het geslacht van hun kindje bekend. In onderstaande video vertellen ze erover.

Famke Louise en Denzel Slager kijken uit naar start realityserie
1:46
Famke Louise en Denzel Slager kijken uit naar start realityserie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.