Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Superfitte Giel Beelen maakt veel indruk

ZIEN: Superfitte Giel Beelen maakt veel indruk

Nieuws

20 feb 2021, 11:17

Giel Beelen staat stil bij een heel bijzonder moment uit zijn leven. Twee jaar geleden liet hij zijn fysieke transformatie zien na een intense periode van keihard trainen en gezond leven. Nu twee jaar later laat hij zien of hij nog altijd zo fit is...

Op Instagram schrijft hij: "Heb best wel getwijfeld om deze foto te posten. Een volger herinnerde me laatst aan de datum van vandaag. Precies 2 jaar geleden ging mijn Road To Sixpack online. En of ik even een fysiek update kon geven? Maar ja... ik ben wel een stuk minder droog dan toen…Ik heb toch besloten om het wel te delen met je, omdat ik me beter voel dan ooit en die onzekere angst voor reacties wil overwinnen. Ik ben gewoon zo blij waar ik nu sta.

Het obsessieve trainen van toen heeft plaats gemaakt voor een veel gezondere leefstijl die een gewoonte is geworden. Het is in deze crazy tijd een uitdaging om mentaal en fysiek in de juiste conditie te zijn. Daar hebben we allemaal last van en dat is ok. Ik ben vooral heel dankbaar dat ik nu 2 jaar later besef en doorvoel dat een sixpack zelf je geen geluk geeft. Maar dat het een bijproduct kan zijn van lekker in je vel zitten. En als je die sixpack niet ziet is het ook goed. Wees niet te streng voor jezelf en wees trots op elke stap je die je zet. #RoadToSixpack #transformation#sixpack"

Giel wordt overspoeld met complimenten. Zijn volgers vinden dat hij er vandaag de dag het beste uitziet. Maar hij krijgt wel het dringende advies om een kappertje te pakken zodra het weer kan.

De radio-dj Giel besloot in maart 2018 het roer volledig om te gooien en keihard te gaan trainen voor een wasbordje en dat was behoorlijk pittig zo zie je in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.