Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Frank Masmeijer maakt comeback als zanger

ZIEN: Frank Masmeijer maakt comeback als zanger

Nieuws

31 mei 2023, 10:56

Voormalig tv-presentator Frank Masmeijer, die in 2014 werd gearresteerd en vast heeft gezeten op verdenking van drugshandel en vorig jaar juli gratie kreeg van de koning, maakt zijn comeback als zanger.

Frank vertelt woensdag in een groot interview in weekblad Privé over zijn nieuwe single en blikt nog een keer terug op de periode van zijn veroordeling. Volgende maand is een documentaire over hem te zien en daarmee wil hij dit hoofdstuk voorgoed afsluiten. "Maar ik hoop wel dat ik de gunfactor weer krijg en dat het publiek mij een tweede kans geeft. Ik wil me nu met positieve dingen bezighouden. Nu komt die film, en zoals gezegd is dat de laatste keer dat ik in de media iets over die afgelopen jaren zal zeggen.", zegt hij tegen Privé.

Shownieuws heeft Frank ook gesproken en dat hele interview is vanavond rond 23:00 uur te zien in de tv-uitzending van Shownieuws. In de video bovenaan de pagina is een fragment uit het interview te zien met beelden van zijn nieuwe videoclip.

In de documentaire over Frank duikt regisseur Roy Dames in het leven van de oud-showmaster en de mensen om hem heen. Hij probeert de vraag te beantwoorden waar het mis is gegaan met de tv-persoonlijkheid en hoe hij in de criminaliteit belandde.

De media raakten niet uitgepraat over de zaak, die leidde tot een veroordeling van negen jaar gevangenisstraf en een boete van 90.000 euro. Toen koning Willem-Alexander in juli 2022 Masmeijer gratie verleende kwam dit voor het publiek en de voormalig presentator zelf als een verrassing:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.