Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Frans Duijts showt enorme transformatie

Nieuws

30 aug 2022, 16:27

Frans Duijts is ontzettend veel kilo's kwijtgeraakt. Dit is erg goed terug te zien op zijn pasfoto's door de jaren heen...

De volkszanger deelt op social media enkele foto's van zijn rijbewijzen. Op de kiekjes is te zien dat het gezicht van Frans bijna gehalveerd lijkt ten opzichte van tien jaar geleden. "Jaaa, ik kan weer even vooruit", schrijft hij erbij. "En wat een verschil van pasfoto." Frans voegt eraan toe 'helemaal blij' te zijn.

Zijn volgers vinden het fantastisch. "De helft!" schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: "Nu past je foto beter."

Frans onderging in 2019 een maagverkleining. Hierdoor viel hij zeker 40 kilo af.

Vrachtwagen

De zanger liet onlangs nog weten zenuwachtig te zijn om gekeurd te worden voor zijn vrachtwagenrijbewijs. Inmiddels kan hij zijn fans melden dat hij "rijgeschikt" is verklaard door het CBR.

"Helemaal goedgekeurd voor de verlening van m’n vrachtwagen rijbewijs! En overige rijbewijzen #cbr #goedgekeurd✔️", vertelde de zanger trots op Instagram.

Eerder sprak Ronald Molendijk met de zanger over zijn grootste hits, in de serie Showmerhits. Bekijk het interview in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.