Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Freek Vonk deelt onwijs schattig filmpje

ZIEN: Freek Vonk deelt onwijs schattig filmpje

Nieuws

8 aug 2020, 16:10

Tv-bioloog Freek Vonk heeft op zijn social media een onwijs schattig filmpje gedeeld! En dat speciaal voor deze zaterdag, op World Cat Day!

Te zien is hoe een wasbeer met een poes aan het stoeien is, wat erg aandoenlijk is. "Waah! Het is vandaag World Cat day! Mijn favoriete dag!! Ik hou net zoveel van katten als deze wasbeer.. ", schrijft Freek erbij. Het filmpje is hierboven te zien en veel volgers reageren blij na het zien van de beelden: "Te lief dit", "Zo is de Maine Coon ontstaan zeker", "Ik wil een wasbeer" en "Dat worden vreemde kittens.. Wel interessant voor een bioloog natuurlijk", wordt er onder andere geschreven.

Overigens kwam Freek onlangs nog in het nieuws toen hij zijn allereerste solo-helikoptervlucht maakte! Woop woop!! The sky is NOT the limit anymore!”, zo jubelde hij. “ZO KICKEN!” De beelden zijn hier terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.