Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Froukje de Both blikt terug op naaktshoot

ZIEN: Froukje de Both blikt terug op naaktshoot

Nieuws

20 mei 2021, 15:04

Froukje de Both trakteert haar volgers op een pikant kiekje uit de oude doos. In 2001 poseerde ze poedeltjenaakt voor de Playboy en op Instagram staat ze uitgebreid stil bij deze spannende fotoshoot.

Zo post Froukje: "Ik ben een beetje aan het opruimen en kom oude polaroids tegen (vóór het digitale tijdperk werden die gemaakt om het licht etc te checken) , zoals deze van Playboy uit 2001. Als ik hier zo achteraf op terugkijk vind ik het best stoer dat ik dat toen durfde. Ik was best onzeker en vond het heel belangrijk wat mensen van me vonden. Voor het eerst trok ik me eigenlijk toen niet zoveel aan van wat anderen ervan zouden kunnen vinden maar vaarde mijn eigen koers.

Ik vond het cool (en kreeg er een hoop geld voor) dus deed ik het. Ik mocht alles zélf bepalen, dus we zaten op Mauritius met het beste team die ik zelf koos. Eigenlijk doe ik dat nog steeds, dingen doen die goed ‘voelen’. Niet vergelijken met anderen, maar altijd met jezelf van 1, 2, 5 jaar geleden. Dan zie je hoeveel verder je bent en wat je hebt geleerd. Intuition is magic."

Haar volgers zijn onder de indruk van haar post: "Prachtig vrouw nog steeds", "Mooi geschreven..." en "Prachtige foto! Doe je goed, luister naar wat je hart je ingeeft", wordt er zoal gereageerd.

Voor de online serie 'Op de gevoelige plaat' ging William Rutten eerder dit jaar in gesprek met Froukje de Both en dat interview is bovenaan dit artikel te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.