Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Gaby Blaaser emotioneel tijdens finale Bachelorette

Nieuws

21 juli 2020, 11:24

Gaby Blaaser is zichtbaar emotioneel tijdens de finale van het datingprogramma De Bachelorette. Op Instagram heeft Videoland de trailer voor de laatste, onthullende aflevering gedeeld.

Te zien is hoe ze haar laatste roos moet geven aan Niek of Joey. En dat terwijl presentator Rik Brandsteder vertelt: "Na haar lange zoektocht naar de prins op het witte paard in dit romantische sprookje. Moet ze na deze twee dates haar allesbeslissende rode roos weggeven aan de man met wie ze nog lang en gelukkig wil leven."

Vervolgens wacht Gaby misschien wel de moeilijkste beslissing van haar leven: "Ik had niet gedacht dat het zo lastig zou worden. Ik sta echt te trillen op mijn benen. Zoveel emoties die ik voel..."

Morgen, woensdag 22 juli, weten we eindelijk welke man de grote winnaar - en wellicht - de nieuwe liefde van Gaby Blaaser is! De spannende trailer is hierboven te zien.

De afgelopen week ontstond er een boel ophef over het populaire programma. Zo zouden een paar kandidaten alleen maar meedoen aan het programma voor de roem. Rijk Hofman vindt het opvallend. “Het is misschien wel een beetje toevallig dat drie van de achttien kandidaten, van alle single kandidaten uit Nederland, toevallig al eerder op televisie zijn geweest”, zegt hij erover in een van zijn vlogs. Hier is terug te lezen welke kandidaten al eens eerder in tv-programma's te zien waren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.