Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Geraldine Kemper danst topless met vriendinnen

ZIEN: Geraldine Kemper danst topless met vriendinnen

Nieuws

7 sep 2020, 21:06

Een filmpje van een topless Geraldine Kemper en haar vriendinnen is sinds maandag op internet te zien. De presentatrice deelt de video zelf op haar social media...

Op een prachtig strand hebben de drie dames het duidelijk naar hun zin. En Geraldine's volgers bij het zien van de beelden ook. "Jaloers op die zee... Mooi uitzicht heeft die", schrijft iemand. Een ander: "Free the nipple!"

Pikante foto's

Presentatrice Geraldine Kemper trakteert haar volgers onlangs ook al op een pikante foto en die maakt veel indruk! "Koningin van de wereld," schreef ze bij het naaktkiekje waarop haar blote billen zijn te zien. Het regende reacties onder haar post. Zo schreef Chantal Janzen: "Hoi hooooi❤️" en ook Jan Versteegh reageerde.

https://www.instagram.com/p/CB2oa47AkkA/

Geraldine deelt wel vaker pikante foto's zoals je hieronder kunt zien. Ook heeft ze een intieme shoot gedaan voor de LINDA. met Kim Feenstra.

https://www.instagram.com/p/CAfQftfAs1Z/

https://www.instagram.com/p/BAuGziLB9aE/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.