Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: 'Goldband-lid vraagt 'stiekem' om speed live op tv'

Nieuws

28 apr 2023, 11:15

Milo Driessen van Goldband lijkt weer flink te provoceren als het om drugsgebruik gaat. Dat gebeurde achter de schermen bij hun optreden op Koningsdag. Hij vroeg zijn lieftallige vriend en collega Boaz Kok bij wijze van grap om speed, live op tv. Bekijk de verontrustende beelden hierboven.

Terwijl Shownieuws-verslaggever Thom Goderie Boaz en Sanne Hans (Miss Montreal) interviewt, loopt Milo richting Boaz. "Heb je ook speed bij je?", vraagt hij gekscherend. Thom wil weten wat er zonet gezegd is. "Hij vroeg om rommel", laat Boaz weten. Aan hem wordt bovendien gevraagd of van drugsgebruik achter de schermen geen sprake is. "Tuurlijk wel, ja joh!", antwoordt Boaz.

Sinds komst Goldband: drugs achter de schermen

Sanne nuanceert dit op haar beurt: "Sinds zij er zijn wel. Vroeger niet hoor, toen was alles heel braaf."

Snuivend op podium

Milo kwam eerder al in opspraak toen hij live tijdens een optreden drugs gebruikte. Mensen in het land veroordeelden dit, omdat het geen goed voorbeeld voor de jeugd zou zijn. Milo vond zijn handelen "niet slim", maar de reacties in de media overdreven. Bekijk de beelden van een snuivende Milo hieronder.

Goldband-zanger lijkt iets te snuiven
0:16
Goldband-zanger lijkt iets te snuiven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.