Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Gordon showt nieuwe puppy aan volgers

ZIEN: Gordon showt nieuwe puppy aan volgers

Nieuws

16 jan 2021, 13:42

Gordon maakte eerder deze week bekend binnenkort niet meer alleen te zijn. En nee, het gaat niet om een nieuwe vriend, maar om een trouwe viervoeter! Vandaag stelt de zanger zijn puppy voor aan zijn volgers.

Zo plaatst hij bovenstaande video op zijn Instagram en schrijft: "Hallo wereld ik ben Toto!". Gordon is het baasje geworden van een franse buldog en hij is super trots. "Kijk nou wat een schatje! Welkom in mijn leven! Oh jongens, wat een vreugde is dit, zo leuk, ZO schattig!" Gordon laat weten helemaal verliefd te zijn op Toto: "Wat een genot!"

De volgers smelten weg bij het zien van de puppy. Zo luiden de reacties: "Wat een schatje!", "Veel geluk samen!" en "Wat een knapperd"

Reus

Het is niet de eerste keer dat Gordon een huisdier neemt. Een aantal jaar geleden had hij zijn laatste hond, een chihuahua, genaamd Reus. Die moest in 2013 helaas weg, omdat hij gedragsproblemen zou hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.