Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Grote ruzie op rode loper van de MTV VMA's

Nieuws

13 sep 2021, 07:40

MMA-vechter Conor McGregor moest zondagavond op de rode loper van de Video Music Awards in bedwang worden gehouden door beveiligers. Hij zou hebben geprobeerd Machine Gun Kelly te slaan.

Volgens TMZ liep McGregor op de rapper af om hem de hand te schudden, waarbij hij zou hebben voorgesteld dat de twee samen op de foto zouden gaan. Machine Gun Kelly zou dat hebben geweigerd, waarna wat geduw en getrek ontstond waarbij McGregor zijn drankje zou hebben laten vallen. Hij zou daarop wat er nog in zijn beker zat naar de muzikant hebben gegooid.

De beelden van de ruzie zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Volgens People wilde het team van Machine Gun Kelly zondagavond geen reactie of opheldering geven over het incident. Een woordvoerder van McGregor zou slechts hebben verklaard dat de twee elkaar kennen en de rapper recentelijk zelfs aanwezig was bij een gevecht van McGregor, en dat de MMA-vechter inmiddels binnen was en van de show genoot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.