Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Grote verbazing over billen Estelle Cruijff

Nieuws

22 juni 2023, 11:01

Een foto van Estelle Cruijff zorgt voor verbazing bij haar volgers. Velen lijken te zien dat haar billen een stuk voller zijn dan in het verleden...

"Een collagen booster a day keeps the wrinkle away", schrijft de sportieve Estelle (zie video hierboven) bij de foto hieronder.

Naast veel positieve reacties op het fitte uiterlijk van de influencer vallen er vooral ook een aantal andere reacties op. "Haar billlen vind ik persoonlijk wat onnatuurlijk, maar als zij het mooi vind is het goed. Ze ziet er toppie uit", valt er bijvoorbeeld te lezen. "Wat is er met je bil gebeurd? Ik ben in de war", reageert een ander.

Waar sommigen denken dat het gewoon door veel sporten is, zijn er ook mensen die iets anders vermoeden. "Heb je een billenbroekje aan...?" valt er bijvoorbeeld te lezen. Anderen vermoeden Photoshop: "Welnee, die flap aan dat gebouw is ook verbogen boven haar…"

Wilde haren verloren

Estelle hoeft niet meer continu wilde nachten te beleven, zei ze onlangs nog. Ze vindt het belangrijk om genoeg nachtrust te pakken. Dat lukt niet altijd, daarom gebruikt ze 'dromensap'. Bekijk hierover meer in de video hieronder.

Estelle Cruijff heeft geen wilde nachten meer
1:58
Estelle Cruijff heeft geen wilde nachten meer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.