Terug

Volg Shownieuws

Zien: Heleen van Royen deelt transformatie

Zien: Heleen van Royen deelt transformatie

Nieuws

20 mei 2021, 20:51

Heleen van Royen heeft haar Instagram-volgers mee terug in de tijd genomen. De schrijfster deelt een kiekje uit de oude doos en laat haar transformatie zien...

We kennen Heleen als donkerblondje, maar dat is ooit anders geweest. Op Instagram deelt de romanschrijfster een foto waarop zij met een donkere coupe te zien is. "Toen ik nog donkerharig was en te korte truitjes droeg. #throwbackthursday #tbt🔙📸", schrijft Heleen op Instagram.

Reacties

De reacties onder Heleen's 'throwback' zijn wisselend. Zo vinden velen de voormalige look van Heleen niet verkeerd. "Misstaat niet", laat een volger weten. Anderen beamen dit. "Staat goed", en "Staat je ook leuk!", klinken de reacties.

Anderen zien Heleen liever in haar huidige stijl. "Nu ben je met lange truitjes nog veel knapper", laat een volger weten. Een ander reageert met: "Hoe ouder, hoe mooier".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.