Terug

Volg Shownieuws

Heleen van Royen plaatst prachtige foto met kleinzoon

Heleen van Royen plaatst prachtige foto met kleinzoon

Nieuws

11 sep 2020, 17:57

Heleen van Royen, die onlangs oma is geworden van kleinzoon Spencer, heeft een bijzondere foto gedeeld van zichzelf en de kleine!

"Hij heeft me om zijn vinger gewonden", schrijft Heleen bij de prachtige foto, die hieronder te zien is. Haar volgers smelten weg door de lieve foto. "Lief hè zo'n klein prinsje", "Al inspiratie gekregen om een kinderboek te schrijven?", en "Lekker stel. Hij ziet er heel blij uit bij zijn oma!", luiden enkele reacties.

Dat Heleen gek is op haar kleinzoon, blijkt wel uit de vele foto's die ze post. Onlangs heeft ze een foto geplaatst waarop haar zoon Sam zijn kleine neefje vasthield. “Zoon & kleinzoon. 1 foto, zoveel liefde. Gefeliciteerd met je verjaardag, Sam. Love Mam”, heeft de brunette bij de foto geschreven op Twitter. Ook op Instagram heeft ze het plaatje gedeeld: “Gefeliciteerd, oom Sam! Een baby staat je goed, love, mam.”

De dochter van Heleen, Olivia, en de zus van Sam, is in juli moeder geworden van Spencer en sindsdien mag Sam zich oom noemen. In de video hierboven vertelt de schrijfster over het bijzondere moment dat ze hoorde dat ze oma is geworden!

https://www.instagram.com/p/CE_CcgrHtB1/?utm_source=ig_web_copy_link

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.