Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Het aanzoek van André Hazes

ZIEN: Het aanzoek van André Hazes

Nieuws

13 dec 2020, 17:41

André Hazes en Monique gaan trouwen! 12 december is de zanger op één knie gegaan. Het verliefde stel zit op een roze wolk, vandaag delen ze de bijzondere beelden van de verloving.

Zo schrijft Monique bij bovenstaande video: "Iedere vrouw fantaseert er wel eens over hoe haar huwelijksaanzoek ooit zal zijn. Zo mooi als dit had ik nooit kunnen dromen. De dag, de maand, het jaar, de energie. Alles klopt nu. Soms zijn er diepe dalen nodig om erna de beste versie van jezelf te worden en die stond daar gister avond. Zo sterk en kwetsbaar te gelijk. God wat ben ik dankbaar. Liefde overwint alles! Dankjewel lieve @jaaphilhorst dat je dit onvergetelijke moment voor ons hebt vastgelegd!"

De reacties stromen binnen onder de romantische beeden. Zo luiden de reacties: "Ik jank even potje mee hoor. Gefeliciteerd en veel geluk samen!" en "Het is jullie zo gegund. En wat een mooie datum!"

Voor elkaar gemaakt

André en Monique maakten in februari dit jaar bekend weer bij elkaar te zijn na een roerige periode. Toentertijd plaatste André onderstaande foto van een heerlijk diner. Hij schreef daarbij een veelzeggende songtekst. Vrij vertaald: ''Het is altijd jij en ik geweest. Houden van een artiest is niet altijd hoe het zou moeten zijn. Oh meisje, jij staat naast me. Ik ben voor altijd de jouwe.'' Duidelijke taal voor de goede verstaander.

Het tweetal leert elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van 'jochie' André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.