Terug

Volg Shownieuws

Ilse DeLange zingt prachtige cover!

Ilse DeLange zingt prachtige cover!

Nieuws

16 sep 2020, 22:25

Zangeres Ilse DeLange heeft op haar Instagram een cover gezet van Keane, en veel volgers zijn érg onder de indruk. Dat is te zien aan de reacties onder het bericht.

Woensdagochtend zong Ilse het nummer Somewhere Only We Know van de Engelse band Keane bij Q-Music. "Het is zo'n mooi liedje. Dank voor alle lieve reacties die we deze ochtend kregen", schrijft de zangeres bij haar post. Veel fans reageren dolenthousiast op haar versie van het nummer. "Wauw! Zooo mooi", "Heel mooi liedje en hele mooie uitvoering!", "Dit was 'n goeie afleiding tussen wiskunde door HAHA", "Wouw... kippenvel all over. Zo mooi gedaan❤️" en "WAUW ZO MOOI", wordt er onder andere geschreven.

De cover is hieronder te beluisteren.

https://www.instagram.com/p/CFMM7fPg2rL/

Grote prijs voor Ilse

De Twentse won afgelopen zomer nog de Jeff Walker Global Country Artist Award, een prijs van de Amerikaanse Country Music Association (CMA). De onderscheiding wordt uitgereikt aan een “uitstekende artiest” van buiten de Verenigde Staten, die “heeft bijgedragen aan de populariteit van countrymuziek en het onder de aandacht brengen van countrymuziek in hun eigen land.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.