Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Jan Dulles deelt geluksmomentje met zoontje James

Nieuws

10 okt 2021, 10:40

Jan Dulles deelt vandaag een lief moment met zijn zoontje James. De twee zijn namelijk op stap om de moeder van James een mooie verjaardag te bezorgen.

"James z’n mama is morgen jarig en we vieren dat altijd minstens twee dagen", deelt de zanger op Instagram. "Vandaag is de eerste dus hebben we taartjes besteld in Edam. Daar staat namelijk die gezellige lachende prullenbak voor de deur. Het zijn maar hele kleine dingetjes waar een mens blij van kan worden."

Jan bracht eerder dit jaar met de 3JS de nieuwe single 'Talent' uit. Met het nummer wil het Volendamse trio mensen inspireren in zichzelf te geloven en hun talent te ontwikkelen. In de video bovenaan deze pagina vertellen Jan en Robin alles over hun nieuwste single.

Ook de kleine James lijkt het zangtalent van zijn vader geërfd te hebben. Jan deelde een tijdje terug namelijk een mierzoet filmpje van een optreden van hem en zijn zoontje James. Je ziet het in onderstaande video.

Duet Jan Dulles met zoontje
1:00
Duet Jan Dulles met zoontje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.