Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Jandino deelt schattig kiekje van zijn pasgeboren kindje

Nieuws

15 dec 2021, 15:47

Jandino en zijn vrouw Shirley zijn zondag trotse ouders geworden van hun derde kindje. De komiek deelt het eerste lieve kiekje van de kleine op zijn Instagram.

De nieuwste toevoeging aan de familie Asporaat heeft de naam Nió Nature Kenjiro gekregen. "Je leert en groeit als mens elke dag, maar de afgelopen 2 jaar voelde alles aan als een snelkookpan. Het gevoel dat je van alles kwijtraakt overheerste, met als gevolg dat je krampachtig om je heen vastgrijpt in de hoop het oude te behouden", schrijft Jandino bij de foto van de kleine Nió.

Geschenk

"Pas op het moment dat ik durfde los te laten kwam er ruimte voor rust en overzicht, maar vooral voor groei. Ik sprak vorig jaar december uit dat dit jaar mijn beste jaar zou gaan worden, want God heeft dat tegen mij gezegd. Ik kon toen alleen niet bedenken dat het zo zou uitpakken", aldus Jandino. "Jij zat niet in onze planning, maar wel in die van God. Daarom voel jij als een geschenk uit de hemel."

Shownieuws sprak met de kersverse vader over de geboorte van de jongste Asporaat-telg. Dat zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.