Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Jennifer Lopez ondanks leeftijd weer uit de kleren

ZIEN: Jennifer Lopez ondanks leeftijd weer uit de kleren

Nieuws

25 juli 2022, 09:31

Jennifer Lopez viert zondag haar 53e verjaardag maar heeft nog altijd geen moeite met sexy fotoshoots. De zangeres en actrice ging uit de kleren voor de lancering van haar nieuwe huidverzorgingslijn JLo Body by JLo Beauty. Zie bovenstaande video.

"Ik ben zo oud als ik ben, maar ik voel me geweldig en gelukkiger dan ooit", zegt Lopez in een begeleidend interview tegen People. "Ik heb het gevoel dat ik halverwege ben maar pas net begonnen."

De lancering komt een week nadat Lopez in het huwelijk trad met Ben Affleck in Las Vegas. De afgelopen dagen werden de twee gezien in Parijs, waar ze op vakantie zijn. Zie onderstaande video voor de huwelijksbeelden.

Lopez en Affleck kwamen ruim een jaar geleden weer bij elkaar. Ze hadden van 2002 tot begin 2004 al een relatie en waren ook toen verloofd. De relatie strandde vanwege de vele media-aandacht. De pers gaf het koppel destijds zelfs een eigen naam: 'Bennifer'.

(Bron: Instagram/earlymorningriot)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.