Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Jim Bakkum zet tattoo met bijzondere betekenis

Nieuws

13 okt 2021, 18:51

Jim Bakkum heeft een bijzondere tattoo laten zetten, ter ere van zijn drie kinderen.

De acteur deelt op Instagram een foto van de nieuwe tatoeage die op zijn onderarm prijkt. Ook legt hij uit wat het plaatje betekent. "Tweeënhalf jaar heb ik nagedacht over een tattoo voor Molly. De namen ‘Lux’ en ‘Posy’ zijn symbolisch vereeuwigd in een tekening op mijn rechterarm. Die namen hebben een vrij duidelijke betekenis. Molly niet. Tenminste niet zo duidelijk. En de dingen dié ik vond, hoef ik niet perse op mijn arm", legt Jim uit.

"Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf ‘Nennie’, Posy ‘Tettie’ en Lux ‘Sie’ (vraag me niet waarom 😂) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd", laat Jim weten.

Zijn oudste dochter is verantwoordelijk voor het ontwerp van de tattoo. "Gisteravond persoonlijk geschreven door Posy, die een half uur lang op haar allernetst de drie namen op een blaadje schreef. Met hartjes 🥺 Zo is -ie speciaal voor Molly, maar verweven met haar broer en zus.

Yolanthe

Onlangs bleek dat de moeder van Jim Bakkum als twee druppels water lijkt op de moeder van Yolanthe Cabau. Hierover geeft Yolanthe uitleg in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.