Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Kalvijn neemt Patty Brard in de maling

ZIEN: Kalvijn neemt Patty Brard in de maling

Nieuws

15 dec 2020, 20:55

Kalvijn neemt in zijn online serie Patty Brard in de maling. De YouTuber is zó geloofwaardig dat Patty zich een hoedje schrikt als haar wordt gevraagd om hondje Bibi af te staan. "Wat een lul ben je", roept ze uit.

In de serie doet Kalvijn de meest bizarre voorstellen aan BN'ers. Het zijn echter allemaal grappen. Zo vraagt hij aan Marieke Elsinga om haar borsten te vergroten voor een tv-item en Dennis Weening wordt gevraagd om zijn halve gezicht te tatoeëren.

"Wat een lul ben jij!"

Aan de SBS6-presenatrice stelt Kalvijn voor om een 'leuke' winactie te doen. De winnaar van de actie mag haar hondje Bibi een jaar lang lenen. "Lenen?", vraagt Patty in paniek. "Ik sta echt alles af, zelfs mijn linkerhand nog, maar niet Bibi!"

"Wat een lul ben jij", zegt Patty lachend wanneer ze erachter komt dat het een grap is. Gelukkig ziet ze de humor ervan in. Het fragment is bovenaan dit artikel te zien.

Bron video: YouTube / Kalvijn

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.