Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Leontine beleeft avond van haar leven

ZIEN: Leontine beleeft avond van haar leven

Nieuws

27 juli 2022, 15:03

Leontine beleefde dinsdag de avond van haar leven. Samen met Jordi, een vriend van haar was ze aanwezig bij het concert van Lady Gaga. De twee hadden het zo gezellig, dat ze elkaar een zoen gaven.

Op Instagram plaatst Jordy een video waarop te zien is dat de twee genieten van het Lady Gaga-concert. "Avond van ons leven!", schrijft hij in de video. In de video is tevens te zien dat er een zoen wordt uitgedeeld. Je ziet het in bovenstaande video.

Marco Borsato

Leontine heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad nadat haar partner Marco Borsato meerdere keren zou zijn vreemdgegaan en dit in de media naar buitenkwam. Begin dit jaar kwam Marco nogmaals in opspraak wegens vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag, onder andere bij zijn werkzaamheden als jurylid bij The Voice of Holland. Ondanks alles laat Leontine weer steeds vaker van zich horen.

(Bron video: Bron: Instragram / jordykokkie)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.