Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Leontine Ruiters heeft haar koffers gepakt

Nieuws

9 juni 2022, 15:42

Leontine Ruiters heeft haar koffer gepakt en is met een paar vriendinnen op vakantie naar Sicilië. Op haar Instagram laat ze weten al geland te zijn op het eiland en aan de prosecco te zitten.

''Arrived at Catania'', aldus Leontine in de video boven dit artikel. Vervolgens laat ze zien al aan de prosecco te zitten. Ze schrijft daarbij: ''Welkomstdrankje.'' Ze is samen met vier vriendinnen naar het Italiaanse eiland gevlogen.

In de video boven dit artikel zie je de beelden van Leontine op Sicilië.

Geen contact met Marco

Eerder werd bekend dat Leontine geen contact meer zou hebben met Marco, volgens een ingewijde die zou hebben gesproken met weekblad Privé. De twee zouden al jaren in zwaar weer verkeren wegens romantische affaires en schandalen van vermeend seksueel overschrijdend gedrag rondom Marco. Ook zouden de kinderen van Leontine en Marco kampen met problemen, zo zou de carrière van Luca niet goed van de grond komen wegens de imagoschade rondom de naam 'Borsato'. Alles hierover zie je in de video hieronder.

Domper voor Luca Borsato
2:52
Domper voor Luca Borsato

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.